Mount & Blade

Mount & Blade, Armağan Yavuz ve İpek Yavuz tarafından yaratılan, Türk oyun firması TaleWorlds tarafından geliştirilen ve ilk oyunu 2008'de piyasaya sürülen, Orta Çağ temalı açık dünyaaksiyon-rol yapma video oyunu serisi.

❗Medieval-themed open-world action-role video game series, developed by Turkish gaming company TaleWorlds and released in 2008, created by Armağan Yavuz and İpek Yavuz.


❕Türk oyun sektörünün göz bebeği dediğimiz bir yapımdır Mount & Blade.Oyun The Elder Scrolls serisinden ilham alınarak yapılmıştır. Oyun daha ilk aşamalarında adı War Raider olarak belirlenmişti ve oyunun arkasında sadece iki kişi vardı: Armağan Yavuz ve İpek Yavuz. 2000 yılında bir hobi olarak başlayan proje daha sonraları somut bir hale büründü ve 2005 yılında TaleWorlds kuruldu. Daha sonraki yıllarda ellerindeki imkanlarla 2008 yılında Mount & Blade piyasaya sürüldü. Oyuna gelen tepkiler genel olarak pozitif ve oyunun bir potansiyeli olduğuna yönelikti. Grafiklere aldırmayıp oyunu canı gönülden seven ve bağımlısı olan bir çok kişi hala oynamakta. Oyun uzun zamanlar geliştirildi bunun neticesinde oyuna eklenmesi düşünülen bir çok fantastik figür gerçekçiliği bozacağı görüşüyle oyundan çıkarıldı. İlk oyundan elde edilen finansal destek ile geliştirilen Bannerlord gerçekten oynanılması ereken oyunlardan biri ve oyunu oynamak için başka bir nedense oyun Türk yapımı. Koca koca oyun firmalarının arasında bizi gururlandıran bir yapıt Mount & Blade.

❗Mount & Blade is a production we call the masterpiece of the Turkish gaming industry. The game is inspired by the Elder Scrolls series. In the early stages of the game, its name was determined as War Raider, and there were only two people behind the game: Armağan Yavuz and İpek Yavuz. The project, which started as a hobby in 2000, later became concrete and TaleWorlds was founded in 2005. In the following years, Mount & Blade met the players in 2008. The responses to the game were generally positive and the game had potential. Players who don't care about the graphics are addicted to the game and many still play. The game has been developed for a long time, as a result, many fantastic figures that need to be added to the game have been removed from the game with the thought that they will distort realism. Developed with the financial support of the first game, Bannerlord is really one of the games to be played and another reason for playing the game is a Turkish game. Mount & Blade is a work that makes us proud among the big game companies.



  • 1

    Ana Seri

    • 2.1

      Mount & Blade

                 
    • 2.2

      Mount & Blade: Warband

    •            2.3 

      Mount & Blade II: Bannerlord


  • 2

    İndirilebilir İçerik ve Yan Oyunlar

    •             2.1

      Mount & Blade: Ateş ve Kılıç

    •         2.2

      Mount & Blade: Warband - Napolyon Savaşları

    •            2.3

      Mount & Blade: Warband - Viking Conquest




Yorumlar

Popüler Yayınlar